Post by almisubcardwa on Mar 8, 2022 0:52:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja 2 Fun Action Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja 2 Fun Action Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú body ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja 2 Fun Action Games 2022 version ▞▞▞
Milujem hru, takže som jej dal päť hviezdičiek, ale je tu niečo, čo sa mi niekedy nepáči, keď liga alebo vy ohlušíte pôvodných hráčov a objaví sa reklama a ja vyhrám, ale objaví sa reklama a moje trópy nie sú + jeho - je to chyba, opravte ju, ale páči sa mi tá hra a je taká návyková!!...
Chyba žiadne odmeny z udalostí
Je to dobré, ale idú tvrdo na celú vec s ninjom, ako keby ste mali avatara, ale väčšina z nich sú chlapci a majú nejaké svetlé vlasy. Nechcem ružové vlasy a navyše je to trochu zložité a čo sa mi naozaj nepáči, je potrebuje prístup k môjmu účtu Google čítate správne môj OSOBNÝ účet Google dobre NIKDY
Toto je neuveriteľná hra, ale môže mať prepracovanejšie funkcie a ďalšie rôzne druhy ovocia, no napriek tomu je to mimoriadne pekná hra
Ide o vylepšenú klasiku s množstvom nových režimov a možností prispôsobenia, ktoré vám skutočne umožnia mať výhodu nad vašimi nepriateľmi. (Alebo len nazbierajte čo najvyššie skóre)
stiahnite si Fruit Slice apk najnovšiu verziu Game od Droidhen ...
Super príjemné, veľmi dobré na hranie pre vaše dieťa
Mohlo by byť lepšie.
Hra potrebuje menej aspektov závislých od peňazí a musí byť priateľskejšia k starším zariadeniam
Zaujímavé, ale nestačí. Nenúti ma to zostať príliš v hre.
Fruit Ninja 2 Aksiyon Oyunları Aksiyon hgd
Túto hru som si naozaj užil. Dobré offline hranie. Pri ťažších ťažkostiach odporúčam vyvíjať udalosti s trvalými podmienkami, teplota stále stúpa, namiesto fixného jednorazového množstva.
Nie zlé
Kravina🤮🤮🤮🤮🤮 nedá sa hrať offline pokazili si dobrú offlinovku už je dvojka hovadina fuj celé blbé online🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Práve som začal a viem, že hra bude trochu ťažká, ale keď ju hrám, oslobodím sa od tejto výzvy.
Niekedy mám pocit, že v online komponente nezískavam body, ktoré by som mal mať, a drahokamy sú drahé, ale inak je to zábavný a pútavý zážitok
za výhru zaplatíte, nezáleží na tom, či vyhráte v zenovej bitke férovo, ak majú lepšiu čepeľ
Hra sa mi páči, ale hranie online nie je správne
Pomalé a oneskorené
Herné štúdio Amanita Design a stratégia v internetovom ...
Je to zábavná hra, dobrá grafika, dobrý príbeh.
Pozrite si reklamu a získajte 10 sekúnd navyše, len aby ste stratili svoj postup a hra zamrzla pred dokončením reklamy. Toto sa stalo nespočetne veľakrát. Táto hra je odpad rovnako ako prvá. A výplata za výhru...ani ma nezačnite. Stále sa stretávam s hráčmi, ktorí so mnou neustále utierajú podlahu. Absurdné
Prečo je odstránená podpora pera s. pridajte to isté, čo s perom ovocných ninja classic pracuje. Bolo by zábavnejšie, ak by bol pre Fruit ninja 2 podporovaný výdavok
Problém s pripojením sa trochu zlepšil, ale nie je dokonalý. Najviac frustrujúcim problémom, s ktorým sa stretávam, je, že to vynulovalo môj postup v zenovom rebríčku a skončil som ako 0, keď som mal viac ako 200 a nikdy som nedostal odmenu, opravte to.
Hra je dobrá, ale v udalostiach skóre. Resetovať to je dôvod, prečo som po toľkej tvrdej práci nedostal kozmickú skriňu s čepeľami
Jasné zlepšenie oproti originálu, ale nemôžem si pomôcť, ale cítim, že aj keď sa mi páči myšlienka sezónneho predplatného (lepšieho ako predplatné), 10 £ je veľa za hru, ktorá nemá veľkú hĺbku.
Nemohol som sa dostať ani cez prvú obrazovku, kde ste si vybrali svoje meno, zakaždým som zamrzol. skúšal preinštalovať, skúšal vynútiť zastavenie. Hra by sa nespustila. No dobre.
Magica.io - Battle Royale Hərəkət vxu
vocab.txt - Hugging Face
Gold fish fun com games. Greenlight slot
Nweee
U mňa to vyzerá rovnako
Táto hra je tak falošná a hlúpa. Režim ovocnej gitary cielene zvyšuje skóre 3 najlepších, zakaždým, keď získam vyššie skóre, skóre 3 sa magicky zvýši za sekundu. Prečo sa obťažovať hraním? Odinštalované
Battle pass a jeho buggy
Hral som asi 30 minút, len aby som sa stretol s ľuďmi mimo mojej ligy. Nebol žiadny tréning ani nič na prípravu na režim vs. Odinštalovaný, nestrácajte s ním čas. Veľmi sklamaný.
Rozhodne sa mrknite na frujt ninja real lige od pppoec
Je to zábavná hra, ale Minigame Shuffle má veľa problémov. Veľmi to padá a ja strácam postup a lístky. Tiež nie je jasné, čo získam so Season Pass a či ide o mesačnú platbu alebo len o jednorazovú platbu. A niekedy čepeľ jednoducho nereže, špeciálne proti ostatným používateľom.
NAJHORŠIA HRA VÔBEC MEZIHODY MATCHMAKINGU!! Než som hru definitívne odinštaloval, 30-krát za sebou som sa stretol s tým istým súperom s vyšším hodnotením. Je nemožné poraziť súperov s vyššou úrovňou a silou. Mimoriadne sklamaný. Nefér dohadzovanie!! Hra vás nenabáda, aby ste stúpali nahor v rebríčku, pretože spája hráčov na nízkej úrovni s hráčmi na vyššej úrovni..vždy.
Príliš oneskorené, pretože sa pripája k serveru pri každom kroku. Je to dosť nestabilné, ako keď hráme hru, a ak dôjde k chybe pripojenia, všetko sa stratí (samozrejme, že v hre strácame čas) a reštartujeme a hráme znova (nič nestratia, len získajú novú funkciu viseli sme v hre dlhšie opakovaním rovnakých úrovní ...nečakali sme také oneskorenie od ovocného ninju...
Naozaj milujem hru, ale zamrzí viac ako trochu
Nehrateľné kvôli nízkej snímkovej frekvencii. Mám nový S21 ultra. Aj pri mojom displeji na najnižšom rozlíšení je hra jednoducho príliš sekaná a laguje.