(Android/iOS) Cheerleader Champion Dance Off petukoodi suurendavad primogemid
Mar 8, 2022 0:49:17 GMT -5
Post by almisubcardwa on Mar 8, 2022 0:49:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi suurendavad primogemid ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
Mulle see nii väga ei meeldi, sest sa ei saa päriselt võistlust vaadata, kuna töötad oma kätega. Ja tegelikult pole konkurentsi.
Ma armastan seda mängu, kuid sellepärast ma annan sellele neli tärni, sest võitmisel on üks probleem ja ma arvasin, et olen esimene, sest olen teine ja siis võidan, jõuan tagasi 20 hulka, palun parandage see, aga ma mulle meeldib see mäng, olen tüdruk, aga minu profiilipilt on poiss, aga olen tüdruk
see mäng on uskumatu !!!!!Proovige, aga üks väike probleem, kui mängite, läheb see mustaks ja siis pean minema Google Playsse ja puudutama avamist, et see saaks igal juhul uuesti avaneda. Loodan, et teile meeldivad mu head kutid🐶 🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶
Mulle meeldib see mäng nii väga, ma armastan kookosmänge. Ma arvan, et see on maailma parim mäng, ma mängin nii palju mänge, kuid kõigis mängudes meeldib mulle ainult see mäng See aitab kasvatada laste meelt
See on tore 🙂 aga igav, kui oli kompiter, nii et see oli tõesti väljakutseid pakkuv ja lõbus ja ka esikoht 🥇.
Ma armastan seda mängu, seal pole tegelikult palju lisaseadmeid, mis on lihtsad, ma olen cheerleader ja see on päriseluga niiii sarnane!! !
Mäng on hea aga sa küsid päris raha sul pole raha reklaame on vähe ja soengud on halvad see mäng on prügi ma annan sulle ühe tärni eemalda raha ja lihtsalt rohkem reklaame
see on hämmastav ja see oli lastele hea. Ma arvan, et see on natuke uus. Vaatan hetkel. Ma pole kindel, kas otsite mõnda aega. kui arvate, et see mäng on hea. -.😊😇😅👩👍
Mulle meeldib see mäng, aga mitte väga
Mäng on huvitav, kuid avamiseks peate vaatama lisandeid ja te ei kontrolli seda, vaid lihtsalt puudutate seda
Ei, see pole aus, et see viga parandatakse, ostsin mängu kõik ja see oli kallis, kuid kustutasin mängu, kuna tahtsin teist, siis mõne kuu pärast ehk 6 laadisin mängu alla ja see palus mul seda uuesti osta. Mulle tundub, et see on pettus ja nad tahavad lihtsalt raha! See on hea mäng, ma oleksin andnud hea ülevaate, kui seda probleemi poleks olnud. Parandage see palun, kulutasin palju. Aitäh
Dança das Cheerleaders Simulação rgw
ma arvan, et see on lahe, aga kas saate lisada rohkem rekvisiite, seal pole palju ja muutke muusikat, aitäh
See mäng on nii äge, kuid ma jään nii palju maha, nii et palun parandage see
See mäng on väga tore, kuid probleem on selles, et paljud poed on suletud meigi, juuste jne jaoks, palun avage see
See mäng on fantastiline, kuid ma ei tea, miks teile meeldib spaad, juuksed ja haigla alati lukustada. see muudab teie mängud mõnikord nii igavaks ja teile meeldib raha väga. kui jätkate sellega, kaotate inimesi. parem vaheta ohhh. pls oma tulevastes värskendusmängudes proovige seda muuta ja parandada, kui ei, siis lõpetan teie mängude allalaadimise. aga su mängud on ägedad.
See mäng on ok, kuid on mõned asjad, mis mind häirivad 1. Kõik on enamasti lukus 2. Kui mõnikord nad teevad ümber, lähevad seelikud üles ja näete, et tead. 3. VÕTA LUKUD ÄRA
Ma hullult vihkan seda mängu, seal on alati reklaame, reklaame on alati nii raske maha saada ja kõik head asjad on lukustatud nagu spaa fotosessioon ja kõik sellised ilusad riided lihtsalt võtavad telefoni mängust välja ainsad väikesed poed, mis on avatud, kas jõusaal, juuksur asetab riietumiskoha ja meigikoht nagu mina, kuid vähemalt on need kõik avatud, sellepärast andsin sellele rakendusele ühe, nii et võtke see kokku, palun
Cheerleader Champion Dance Off ব্যাজ mlbp
Cheerleader Champion Dance Off Simulaatio ymh
Clone Armies: Battle Game Action epo
Ma vihkan seda neetud mängu, vend, vend, nad ei lase meil isegi kõige hea kraami värve saada, on lukus hindan seda 2 tärni, soovin, et saaksin seda hinnata 0-ga
👍👍👍
See on fantastiline mäng, mis mulle nii väga meeldib 😘😘, kuid selles mängus on nii palju lukustusüksusi, kuid kui olete võrgus, saate reklaame vaadata ja üksusi avada, nii et mu sõbrad palun laadige see alla ja mängige seda.😙😘😚✌✌
Mängu algus on hämmastav, mulle meeldib see nii ja kui sul on unistus cheerleadingist ja see sunnib sind unes palju, nii et sa pead jätkama laste unistuse täitmist ja mulle meeldib see
Waaaaaay liiga palju reklaame, et asju teenida!!!
Kas saate eemaldada reklaamid ja lukud, sest see mäng väärib viit tärni. Ma armastan seda . eemaldage hullud lukud
Liiga palju reklaame, kui meikida on raske
Hindan seda 3-ga, sest see soovib raha, et avada mõni muu tase, nagu doc ja spar. Olen nõus
Minu lapselapsele meeldib see mäng, kuid see on kuidagi igav, sest selle allalaadimine võtab kaua aega 😣😠😡
Hea, aga kõik on lukus. Palun tehke millegi heaks.
See mäng on nõme! alati, kui proovin täiendada, laadib mäng laadimise ja siis viib mind ootamatult mängust välja.
Ma armastan seda mängu nii väga, et ma ei suuda isegi kellelegi teist seletada lihtsalt sellepärast, et see mäng teeb meid mängides nii õnnelikuks. Kui me võidame võistluse ja suurendame oma punkte, teeb see meid nii õnnelikuks, et ma lähen mõnikord närvi ja hakkasin tõesti imelikult käituma. Ebamugav Ei? Poisid, te lihtsalt kuulake mu sõnu "see on nii hea mäng". Ma tahan sellest terve loo kirjutada, kuid tean, miks ma ei saa, sest mul on konkurss puudu ja olen praegu selle rakenduse avamas. See on hea
hei....seal on nii palju tõrkeid, mis tuleb parandada!!.....esimene on (seisab pruun tüdruk ja see on peeglis valge) mis on see, et ur peaks SEE PÕRGUSE PArandama!!! !... ja ma ei laadi kunagi alla cocoplays, see on halvim mäng, sest kõik, mida te teete, on maksta ja maksta ja maksta ja maksta!!! peatu!!! Ma olin sellesse armunud, kuid pärast seda, kui ma kõike nägin, on see nüüd halvim mäng, miks peate nende halbade mängude eest maksma!!!!!! ahh!!!!
See mäng pole halb, see on üsna igav, kuid samas ka lõbus, kui soovite, et see oleks teie arvamus
See on naljakas, kas nad kannavad profiilis maski, ma tõesti proovin seda, kuid ma pole kindel, et see on jumal
See algas mu koidikul üle 4 korra, ma peaksin andma sellele 1 tärni, kuid sellega mängimine muutis mu päeva
Ma annan sellele 3 tärni, mu lastele meeldib seda mängu mängida, kuid selle mängu tüütu osa on see, et mõned asjad on lukus ja me peame selle eest maksma, see on lastemäng ja ma ei tea, miks see pole tasuta, ma ei tea. ei taha, et mõned lapsed kasutaksid selle jaoks vanemate raha.
See oli hea, kuid mulle ei meeldi, kuidas me peame mängus asju ostma
Vaatasin, kuidas mu cheerleader-tantsija mängust kadunuks jäi, võid selle videost näha.😭
See on suurepärane, kuid kui ma selle järgmisel alla laadisin, ei hakanud see mängima
Palun muutke mäng laadimisel kiiremaks, sest mul on laadimise ootamisest igav
Tõesti lõbus!!! 1 asi... miks sa saad 4 mängu tasuta, siis pead 2 maksma parimate asjade eest?! Üle poole käikudest maksavad raha... nagu OMGGGG, palun ära tee enam mänge, sul on 2 maksa 4... see on naeruväärne!!!