(Android) Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller περισσότερα πλήκτρα χακάρισμα
Mar 8, 2022 0:46:08 GMT -5
Post by almisubcardwa on Mar 8, 2022 0:46:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα πλήκτρα χακάρισμα ▞▞▞
▞▞▞ Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό και μου αρέσει τόσο πολύ! Το πρόβλημά μου είναι- Ήμουν πολύ στο παιχνίδι και μετά πήρα ένα νέο τηλέφωνο και έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή... Αναρωτιόμουν αν υπάρχει τρόπος να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα;; Αν όχι - δεν πειράζει! Απλώς θα το ξαναπαίξω!
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller Pakikipagsapalaran daki
Τα ηχητικά εφέ με ενοχλούν το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ο ρυθμός είναι αργός και ο χαρακτήρας έχει υπερβολική αντίδραση ( ̄. ̄) που είναι λίγο ενοχλητικό, γενικά η ιστορία είναι καλή
Απίστευτο 😍🥰 Λατρεύω το φάντασμα
Αυτό είναι καταπληκτικό! Όλες αυτές οι λεπτομέρειες και τα εφέ τέχνης! Πολύ ευχάριστο για τους λάτρεις του «Φάντασμα της Όπερας»! Συγχαρητήρια για αυτήν την εφαρμογή, εξαιρετική δουλειά! Το αγαπώ!
Λυπούμαστε, αλλά το να έχω ένα ατελείωτο σύνολο κανόνων/πολιτικών απορρήτου με απενεργοποιεί και με κάνει να μην σας εμπιστεύομαι.. Δεν είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι τόσο σημαντικό πραγματικά.. κρίμα που ακουγόταν ήπια ενδιαφέρον.. Λοιπόν στη συνέχεια..
Ε
Πάντα μου άρεσε το φάντασμα της όπερας, οπότε όταν το βρήκα αυτό έπρεπε να το ελέγξω. Η μουσική είναι ωραία, μου αρέσουν οι χαρακτήρες και όλα τα σχέδια, μόλις την πήρα αλλά έφτασα στο τρίτο κεφάλαιο. Είμαι περίεργος, οπότε μου αρέσει ιδιαίτερα το πρόσωπο ενός συγκεκριμένου άντρα. Ανυπομονώ για τα υπόλοιπα, αν και πάντα ελπίζω ότι το φάντασμα θα βρει ηρεμία και συνήθως δεν θέλει να τα δω όλα ούτως ή άλλως. Τρελός ή όχι είναι ένα από τα αγαπημένα μου και αυτό έγινε πολύ καλά.
ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΘΙΣΤΙΚΟ! Όταν πρωτοπήρα αυτό το παιχνίδι, δεν μπορούσα να σταματήσω να το παίζω!! Ωστόσο, μισώ το πώς πρέπει να "αγοράζεις" τα επεισόδια με τα ασημένια κουπόνια. Και μερικές φορές, οι διαφημίσεις δεν φορτώνονται. Μισώ πώς πρέπει να περιμένεις τις τρεις καθημερινές διαφημίσεις. Αλλά κατά τα άλλα, είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι βασισμένο στο βιβλίο και προτείνω αυτό το παιχνίδι σε όλους όσους γνωρίζω!!
Ο ΠΟΤΟ είναι μια από τις αγαπημένες μου ιστορίες όλων των εποχών, οπότε χωρίς αμφιβολία, έπρεπε να το αποκτήσω. Το παιχνίδι είναι υπέροχο και φαίνεται πολύ όμορφο. Ο σχεδιασμός των χαρακτήρων φαίνεται επίσης πολύ χαριτωμένος. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν ότι υστερούσε πάρα πολύ. Εκτός από αυτό, η ιστορία και η συνολική αισθητική του παιχνιδιού φαίνονται όμορφα. Αξίζει να δοκιμάσετε.
My Talking Angela Nezahtjevne igre ukt
Ελπίζω να μπορούν να αγαπηθούν, να ζήσουν για πάντα και αίσιο τέλος, αν όχι είμαι τόσο λυπημένος 😱. Επειδή βλέπω τα κεφάλαια 4 και 5 να ανοίγουν τον Νοέμβριο, οπότε σας παρακαλώ να έχουν αίσιο τέλος 😫
Μου άρεσε τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι. Το εγκατέστησα μόνο επειδή το phantom of opera είναι ένα από τα αγαπημένα μου έργα. Αλλά κολλήθηκα ακριβώς στο πρώτο κεφάλαιο! Είναι αρκετά διασκεδαστικό, εύκολο και ενδιαφέρον να παίζεις. Επίσης οι παίκτες προσέχουν αυτή τη γάτα στο διάδρομο δίπλα στην πόρτα του μάνατζερ, μπορείτε να λάβετε δωρεάν κέρματα κάνοντας κλικ στη γάτα🙀 (σας κάνει να παρακολουθείτε διαφημίσεις με $$lol) Η ιστορία είναι φανταστική και όμορφη... Μακροσκελή.. Μου πήρε 6 μήνες για να το τελειώσω.. Τέλος πάντων, μεγάλη τιμή και σεβασμός στους προγραμματιστές εδώ.🙌🙌🙌🙌
Κυριολεκτικά με αφήνει να δω ένα μιούζικαλ με περίπου το 1/16 του κόστους. Αυτόματο 5 αστέρια. (Επεξεργασία) Μόλις τελείωσα το παιχνίδι και ουάου. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι αξίζουν ένα χειροκρότημα. Η καλλιτεχνική διεύθυνση, η προσαρμογή, η μουσική, η ανάπτυξη του χαρακτήρα. Όλα δωρεάν για παιχνίδι με λίγες μόνο διαφημίσεις, αν το επιλέξετε. Απίστευτος. Ο Έρικ θα ήταν περήφανος. 👏👏👏
Κόλλησα στο κεφάλαιο 2, γιατί δεν μπορώ να δω πια διαφημίσεις, παρακαλώ διορθώστε
Αυτό το παιχνίδι είναι απίστευτα εθιστικό. Η ιστορία είναι λίγο διαφορετική από ό,τι είχα συνηθίσει από την ταινία. Μετά από έρευνα, έμαθα ότι αρχικά ήταν μυθιστόρημα. Μόλις το διάβασα, συνειδητοποίησα ότι αυτό το παιχνίδι είναι σχεδόν αντίγραφο του μυθιστορήματος (πολύ καλύτερο από την ταινία) - το οποίο είναι συναρπαστικό! Οι χαρακτήρες έχουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία και σε κάνει να θέλεις περισσότερα! Δόθηκε σκληρή δουλειά σίγουρα σε αυτό. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πόσα επεισόδια μπορείτε να διαβάσετε την ημέρα δωρεάν. ΠΑΡΑΚΑΛΩ επιτρέψτε μας ίσως 1-2 επιπλέον την ημέρα;
Το παιχνίδι έχει μια καταπληκτική ιστορία και το στυλ τέχνης ήταν απλά απίστευτα τέλειο για την ιστορία, το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο παιχνίδι τους, MazM: Jekyll and Hyde. Αλλά θα πρέπει να πω ότι μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης των πρωταγωνιστών ή ανταγωνιστών, η οθόνη παγώνει για μια σύντομη στιγμή. Αλλά όλα αυτά κατά μέρος, αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, φροντίστε να παίξετε.
Αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως απίστευτο! Ως μόνιμος θαυμαστής του Phantom of the Opera, περίμενα με ανυπομονησία την κυκλοφορία αυτού του παιχνιδιού (έχοντας παίξει τους εκπληκτικούς Jekyll και Hyde πριν από αυτό). Μέχρι στιγμής σίγουρα δεν με έχει απογοητεύσει! Η υπέροχη τέχνη, η μουσική, η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και η οργανική επέκταση της ιστορίας καθιστούν αυτή μια από τις πιο υποσχόμενες διασκευές που έχω βιώσει μέχρι σήμερα. 💕 Ένα σίγουρα απαραίτητο παιχνίδι για κάθε λάτρη της ιστορίας!
Υπέροχη ηρεμία, μόνο που οι διαφημίσεις δεν φορτώνουν όταν θέλω να τις δω.....
Το πιο εκπληκτικό οπτικό μυθιστόρημα που έχω διαβάσει ποτέ, η τέχνη είναι όμορφη και μπορώ να πω ότι μπήκε πολλή αγάπη στο παιχνίδι, ήμουν κυριολεκτικά στην άκρη της θέσης μου μια φορά, έκλαψα λίγο, μου είναι δύσκολο να πραγματικά μπαίνω σε μια νέα ιστορία, αλλά αμέσως κολλήθηκα στην πλοκή. Αν σας αρέσει το οπτικό μυθιστόρημα ή σας αρέσει να διαβάζετε, πιστεύω σοβαρά ότι πρέπει να ελέγξετε αυτό το παιχνίδι ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
Καλό παιχνίδι, αλλά θα ήθελα να διορθωθούν κάποια σημεία. Μου άρεσε πολύ η προσαρμογή της ιστορίας. Μου άρεσε πολύ η πτυχή σημείου και κλικ του παιχνιδιού. Τα μόνα προβλήματα που έχω με αυτό το παιχνίδι είναι πώς η Christine παίρνει τις αποφάσεις της στην ιστορία και δεν υπάρχει πιθανότητα να βοηθήσει τον Erik.Θα ήταν ωραίο και ενδιαφέρον αν υπήρχε εναλλακτική διαδρομή για να βοηθήσω τον Έρικ με κάποιο τρόπο... Το τέλος ήταν πολύ σπαρακτικό, ειδικά διαβάζοντας το τελευταίο γράμμα του Έρικ. Επίσης, η προσθήκη της Μελέκ στην ιστορία ήταν άσκοπη.
Αγαπώ πραγματικά αυτό το παιχνίδι! Η ιστορία, η εικονογράφηση, η μουσική, ακόμη και οι υποσημειώσεις, ώστε να μπορείτε να μαθαίνετε ιστορία ενώ παίζετε, ακόμα και να διαβάζετε την αρχική ιστορία της Phantom Opera! Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι σας!
Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να παίξουν αυτό το αριστούργημα!!
Αυτό το παιχνίδι με απογοήτευσε εντελώς, δεν ξέρω γιατί έχει τόσο υψηλή βαθμολογία, δεν είναι επειδή είναι hater ή κάτι τέτοιο το mazm είναι ένα έπος που κάθε επεισόδιο με συναρπάζει περισσότερο, ελπίζω να καταφέρω να βάλω τα δόντια μου pencka και σύντομα το Frankenstein που ζωγραφίζουν πολύ καλά έπαιξα jekil and hyde και έγινε ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια σε όλη μου τη ζωή αλλά αυτό ...τονίζω μόνο το τεχνικό τμήμα και το soundtrack του αλλά η ιστορία του έχει δυνατότητες αλλά στο δικό μου γνώμη δεν είχαν
Πώς μπορώ να παρακολουθήσω διαφημίσεις; Κάθε φορά που προσπαθώ να τα παρακολουθήσω, λέει ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις, βοηθήστε με
ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ.
Το παιχνίδι είναι καλό αλλά το τέλος είναι λάθος. Η Melek είναι ένας άχρηστος χαρακτήρας και απλώς κάνει τον χαρακτήρα του Erik ακόμα πιο τρομερό από ό, τι είναι σε αυτό το παιχνίδι. Καθώς αυτό είναι ένα παιχνίδι, μπορείτε να κάνετε ένα τέλος όπου ο Erik αποφασίζει να ζήσει και να αλλάξει τον εαυτό του ή κάτι τέτοιο. Εξαρτάται λοιπόν πώς παίζουμε το παιχνίδι.
Απολαμβάνω πραγματικά αυτό το παιχνίδι... υπέροχο σενάριο και εκπληκτικά γραφικά. Συγκινούμαι και ταυτόχρονα φοβάμαι όταν το φάντασμα κάνει την εμφάνισή του. Κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικά σχεδιασμένος και δείχνει τέλειος στο ρόλο του. Το MazM δεν παραλείπει να με εκπλήξει επαναφέροντας τα παλιά μυθιστορήματα στη ζωή!
Για κάποιον που ήθελε περισσότερα παιχνίδια βασισμένα σε αυτήν την ιστορία, αισθάνομαι ενθουσιασμένος. Η τέχνη είναι εκπληκτική, οι χαρακτήρες που μοιάζουν με chibi είναι χαριτωμένοι και η μουσική είναι λαμπρή! Το να παρακολουθώ τις διαφημίσεις για να λαμβάνω νομίσματα δεν με πειράζει και προσωπικά ελπίζω να προσαρμόσετε και το Beauty and Beast στο μέλλον! Καταπληκτική δουλειά!
Εκλαψα. Τόσο δύσκολο. Φίλε, δεν μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς να δώσει ένα 5 αστέρι
Phantom of Opera - Mystery Visual Novel, Thriller הרפתקאות iyed
Έπαιζα αυτό το παιχνίδι και το λάτρεψα απολύτως, ωστόσο μια μέρα το παιχνίδι επαναφέρθηκε τυχαία και θέλει να ξεκινήσω από την αρχή. Διέγραψε επίσης όλα τα επεισόδια που είχα αγοράσει και δεν μπορώ να βρω τρόπο να το αναιρέσω.
3 αστέρια προς το παρόν. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα στο παιχνίδι. Δεν με αφήνει να κινηθώ. Δεν μπορώ να κινήσω τους χαρακτήρες μου να κάνουν τίποτα. Δοκίμασα να κάνω τυχαία κλικ, είναι παγωμένα σαν κομμάτια πάγου. Διορθώστε το, πραγματικά ήθελα πολύ να παίξω αυτό το παιχνίδι και περίμενα την κυκλοφορία του εδώ και πολύ καιρό. Επεξεργασία: Λειτουργεί τώρα! Ευχαριστώ την ομάδα σας για την επίλυση του προβλήματος, μπορώ να κινηθώ γύρω από τους χαρακτήρες και να προχωρήσω την ιστορία τώρα!
Το λατρεύω, αλλά plsss μην μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή wifi επειδή κάποιος χρήσιμος δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει τόσο πολύ, plsss προσπαθήστε να το κάνετε χωρίς wifi ή εφαρμογή δεδομένων για κινητά, θα εκτιμούσα πραγματικά.. με μια λέξη ήταν το καλύτερο. .
Αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Συνήθως όταν παίζω παιχνίδια ιστορίας όπως αυτό πρέπει να πληρώνετε συχνά χρήματα για να φτάσετε στο επόμενο κεφάλαιο ή για να δείτε τα μυστικά κεφάλαια. Όταν συνήθως βλέπω ότι πρέπει να πληρώσετε, απλώς διαγράφω την εφαρμογή και προχωρώ στην επόμενη. Αλλά σε αυτό το παιχνίδι έχετε την επιλογή να πληρώσετε ή μπορείτε απλώς να παρακολουθήσετε διαφημίσεις για να συλλέξετε νομίσματα ώστε να μπορείτε να δείτε το επόμενο κεφάλαιο. Η ιστορία είναι έντονη, διαδραστική και πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να θέλω περισσότερα.
Ωραίο παιχνίδι
Τα γραφικά, η μουσική και η πλοκή είναι όλα καλά! Με τη διαφορά ότι δεν μπορώ να παρακολουθώ πια διαφημίσεις και έχω σύνδεση wifi. Το κάνω επανεκκίνηση και λαμβάνω ένα ισχυρό σήμα, αλλά όταν ήθελα να παρακολουθήσω τις 3 διαφημίσεις μου καθημερινά για να πάρω τα νομίσματα, θα έλεγα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί. Κατά τα άλλα καλό παιχνίδι. Αν και διορθώστε αυτό το πρόβλημα της διαφήμισης αν μπορείτε. Αν όχι, τότε θα πρέπει να σταματήσω να παίζω αυτό το υπέροχο παιχνίδι εντελώς.
Αν εκτιμάτε την αληθινή τέχνη και μια καλή δραματική ιστορία, αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που μπορείτε να βρείτε εδώ. Είναι επίσης η καλύτερη ερμηνεία του μυθιστορήματος, στο όραμά μου. Σε όλο το παιχνίδι, έχω βιώσει βαθιά και διάφορα συναισθήματα, που με άφησαν να κλαίω με ευγνωμοσύνη καθώς τελείωσε η ιστορία και μου έκλεψαν την καρδιά για πάντα. Η εργασία για τη δημιουργία αυτού του παιχνιδιού πρέπει να είναι κολοσσιαία. Το έργο τέχνης, η μουσική συνοδεία, οι γραμμές και η οπτικοποίηση – όλα είναι εκπληκτικά όμορφα.
Καταπληκτικό παιχνίδι.Μπορείτε να παίξετε το Κεφάλαιο 1 δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις.Αλλά από το κεφάλαιο 2, μπορείτε είτε να αγοράσετε ολόκληρο το παιχνίδι είτε να παρακολουθήσετε διαφημίσεις για να λάβετε κέρματα για να αγοράσετε τα επεισόδια, αλλά μπορείτε να παίξετε μόνο 3 ή το πολύ 4 επεισόδια την ημέρα. Αλλά η ιστορία είναι όμορφη, το σχέδιο είναι όμορφο, αλλά μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε επιλογές που επηρεάζουν την ιστορία. Και επίσης Από το Κεφάλαιο 2, πρέπει να λάβετε χρυσά νομίσματα για να ξεκλειδώσετε τις εικόνες, αλλά αυτό συμβαίνει εάν παίζετε δωρεάν. Είναι κρίμα που πρέπει να αγοράσεις το παιχνίδι, αλλά πρέπει να βγάλουν χρήματα και αυτοί
Άγιο πνεύμα Ποτέ στη ζωή μου αυτό το παιχνίδι ή μάλλον ΚΟΛΑΣΗ ΦΟΒΕΡΗ ιστορία που παίζω ποτέ! Για να μην αναφέρουμε ότι μπορείτε να παίξετε με κέρματα χωρίς να αγοράσετε τόσο καλά, ώστε να μπορώ να παίζω ολόκληρος ακόμα και να περιμένω καθημερινά για να αποκτήσω περισσότερα Μου αρέσει! Και ένα πρόβλημα με το να τρομάζω όταν είπαν κάτι χαρούμενο θέμα, το screem από το πουθενά ακούγεται σαν κάτι να συμβαίνει και μπερδεύτηκα.
φοβερο. δεν το τελείωσα όμως. έπρεπε να βλέπω διαφημίσεις καθημερινά μόνο για να παίξω): αλλά εντάξει, καταλαβαίνω, αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά υψηλής ποιότητας, επομένως είναι ήδη υπέροχο που είναι δωρεάν💗 δοκιμάστε το
Μια πιστή διασκευή του μυθιστορήματος, που δημιουργήθηκε με όλη την αγάπη και την προσοχή στη λεπτομέρεια που αξίζει αυτή η ιστορία. Το έπεσα κατά τύχη, και αξίζει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ υποστήριξη! Μπορώ μόνο να προτείνω αυτό το παιχνίδι για όλους. Η ίδια η ιστορία λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, αλλά είναι επίσης ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ και τα sprites είναι και όμορφα και τρελά χαριτωμένα! Το μόνο μου πρόβλημα, ίσως, είναι ότι τα χειριστήρια μπορεί να είναι κάπως αδέξια, αλλά αυτό είναι ένα οπτικό μυθιστόρημα πρώτα και κύρια, έτσι ώστε να μην αμαυρώνει καθόλου την εμπειρία!
Μέχρι εδώ καλά
Επος. Έπαιξα αυτό το παιχνίδι πριν από πολύ καιρό, δεν είδα ποτέ πληρωμή για να συνεχίσω ή να παρακολουθήσω μια διαφήμιση για να συνεχίσω, και τότε συνέβη ο κατήφορος του mazm. Μην με παρεξηγείτε, το gameplay είναι ακόμα καλό, αλλά χμμ... Ναι... Αυτό είναι περίπου φαντάζομαι;
Εξαιρετικό και καλά ερευνημένο! Το παιχνίδι δίνει μεγάλη προσοχή στο αρχικό μυθιστόρημα. Οι πληροφορίες που απεικονίζονται στο πλαίσιο υποδηλώνουν ότι ο προγραμματιστής επέκτεινε την έρευνα πέρα από το περιστασιακό μυθιστόρημα των αρχών του 1900. Συνιστώ να αποκτήσετε το πλήρες πακέτο φαντασμάτων. Το παιχνίδι είναι απολύτως διασκεδαστικό, παρόλο που μόλις ξεκίνησα. Με κάνει να βυθίζομαι στο παιχνίδι και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια μέχρι τώρα! Προσωπικά λατρεύω το καλλιτεχνικό στυλ και την ιστορία. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο γι 'αυτό, είναι απλά ένα καταπληκτικό παιχνίδι κατά τη γνώμη μου!
Πρέπει να δώσω 5 αστέρια, είμαι θαυμαστής αυτής της ιστορίας εδώ και χρόνια και μου αρέσει πολύ που πήραν από το βιβλίο για έμπνευση. Ελπίζω αυτό να κάνει και τον κόσμο να το διαβάσει! Λατρεύω την αισθητική, οι μικροί χαρακτήρες chibi είναι χαριτωμένοι, αλλά περισσότερο τα ίδια τα σχέδια είναι υπέροχα. Αισθάνομαι ότι δόθηκε πολλή προσοχή σε αυτό ειδικά για ένα παιχνίδι για κινητά, το συνιστώ σούπερ!!
Είμαι στα μισά του δρόμου από το κεφάλαιο 1 και μέχρι στιγμής όλα καλά. Τα καλύτερα γραφικά και μουσική που έχω δει ποτέ σε παιχνίδι. Απλώς ελπίζω ότι δεν χρειάζεται καμία αγορά εντός εφαρμογής για να συνεχίσετε τα άλλα κεφάλαια όπως μερικά από τα παρόμοια παιχνίδια που έχω παίξει. Μέχρι στιγμής το λατρεύω!!!
Κρίμα να βλέπω τόσο ωραία έργα τέχνης για ένα παιχνίδι που μοιάζει περισσότερο με διαδραστική ιστορία. Απογοητευόμουν πραγματικά όταν κάθε φορά που άγγιζα την οθόνη για να εξερευνήσω μια περιοχή, ξεκινούσε μια νέα συνεδρία διαλόγου, και μετά μια άλλη και μετά μια άλλη... Υπάρχει σίγουρα μια ανισορροπία μεταξύ ιστορίας και παιχνιδιού εδώ, αλλά υπάρχει επίσης δυνατότητα.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική διασκευή μιας από τις αγαπημένες μου ιστορίες! Εκτός από το αργό φόρτωμα, είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.