Post by almisubcardwa on Mar 8, 2022 0:43:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evony: Kralın Dönüşü ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evony: Kralın Dönüşü IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sınırsız kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Evony: Kralın Dönüşü 2022 version ▞▞▞
Gerçek oyun için reklam daha iyi olabilirdi. Ama şimdilik indirdiğim için memnunum. Kesinlikle hızlı bir oyun değil ve zamanla oynamayı gerektiriyor. İttifak özelliği oyunun en iyi özelliğidir ve dil fark etmeksizin daha hızlı ilerlemenizi ve başkalarıyla oynamanızı sağlar. Daha fazla bulmaca görmek istiyorum. Zaman gerektirdiğinden, ejderhaları daha erken görmek isterim.
çok iyi oyun
Çok iyi bir oyun dönemi süreleri biraz kısaltın
Güncellemeler ve oyuna giriş yapamıyorum!! Başka bir bağlantı ile lütfen bağlantınızı kontrol etmeye devamli hala devam ediyor ve devam etmekteyim.
Siz geliştiriciler, bina vb. eklediğinizde herkesin sahip olduğu seviyeyle eşleşmelisiniz ve onları 1. seviyede başlatmamalısınız, bu sadece oyuncuları oyunda yukarı doğru ilerlemelerini yavaşlatmak ve yavaşlatmak için başka bir şeydir ve paket satın alanlar için daha fazla paraya mal olur..
yaklaşık 2 yıldır bu oyunu ile onunla birlikte oynuyoruz.gelebildiğimiz seviye 28.çünkü hakkında konuşmak istiyoruz. biz türkiyede oynuyoruz bu oyunu euro üzerinden paket nedir? akla mant uymuyor yani.türk için hizmete gidecek paket tl üzerinden olmalı .evony oyuncularını azıcık önemsiyorsa bu acilen düzeltmeli.
Oyun zevkli. Yakın zamanda bir güncelleme yapıldı ve sürekli bağlantı koptuğunu söylüyor. oynayamam
Tonlarca sorun çevrimiçi olamıyor, çelik elmaslar ve diğer eşyalar arızalı, bazen şehrinizi korumak için bir balon satın alıyorsunuz ve balon kayboluyor Bu sabah üç saatimi çevrimiçi olmaya çalışarak geçirdim, eğer yakında çevrimiçi olmazsam şehrimdeki korumam düşecek, vurulacağım ve her şeyi kaybedeceğim bu çok saçma
Saldırmazlık yolundayken, kaynak toplayanların saldırıya uğraması düzeltilmeli.. Adil müşteri hakıı korunmalı.
Korkunç. Bu oyunla değerli zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın. Yaklaşık bir aydır harika başladı. Evony uygulamasının her zaman çökmesini sağlamak için iyi para harcadım ve müşteri hizmetleri/teknik departmanları pratikte yok. Otomatik yanıtlar ve gerçek yardım yok. Zamanını ve paranı başka türlü harca. Yaptığına sevineceksin.
paraya daha az endeksli olmasini isterdim 😁
Uygulama çökmeye devam ediyor, hesabıma bile erişemiyor. Hiçbir şeyi desteklemek için e-posta gönderdim... zamanınızı veya paranızı boşa harcamayın. En büyük para israfı çünkü tüm bilgilerimi kaybedeceğim. Destek değersiz, yanıt yok. Oyun kimliğimi almak için giremiyorum. Hala her seferinde çöküyor, sadece bir kez içeri girebildi ve sonra tekrar atıldı.
Yanlış reklamı kesin. Fragmandakiler gibi tek bir bulmacam olmadı. Hiç öyle bir etkileşim yok.
Oyun güzele güzel ama Türkn de olması durumunda
Muşteri destegi eski savaşta internet bağlantısı kopuyor ve bir sürü rss gidiyor ve oyun çok sıkışıklı
Güzel oyun vor ben sarıyor
Eğlenceli... ancak oyuna giriş yapamıyorum... 😫😔... Her zaman Şu anda bağlantı sorunu 😔
Vakit geçirmek için fena bir oyun değil. Ama bir video oyunu için nakit ödeme yapmayacağım. Sadece buna değer olduğunu göremiyorum.
Reklamlar bunu bir mantık bulmacası oyunu gibi gösteriyordu. Bu tür bulmacalardan ikisini oynadım ve sonra bir sürü başka şey yapmamı sağladı... Bir çiftlik ve kışla inşa etmek ve bir ordu için karakter seçmek ve falan, falan, falan. Harika bir oyun olabilir, ama bu tür oyunların hiçbiri umurumda değil. Reklamlarda gösterilenlere benzer mantık bulmacaları istedim.
Hesabıma erişim sağyamıyorum, acil düzeltmeleri ve planlarımızı kısa süre sonra ortadan kaldıracağız ve şehirlerimiz, svvs gibi bir şeyler yapacaksınız
Bu tarz için oldukça tipik bir oyun. Onu değiştiren farklı mini oyunların tadını çıkarın. Ve sunucu, yeni oyuncuları sıfırlamama konusunda daha rahat görünüyor. Şimdiye kadar luvin.
İlk başta iyi, sonra her şey bir döngüde tekrarlayan aynı bulmacalar alır. İnşa etmek ve araştırmak saçma bir zaman alır. Sohbette arkadaş edinmek için olmasaydı oyunu bırakırdım.
Reklamıyla ilgili yokluğun aldanıp yükledim
Korkunç uygulama. Bunu bir oyun olarak bile düşünmezdim. Gerçekten kazanmak için öde ve hiçbir beceri dahil değil. Kelimenin tam anlamıyla oyun içi güç için bir para ticareti ve diğer herkesi işe yaramaz hale getiriyor. Ciddi bir miktar para ödemezseniz, gerçekten rekabet edemezsiniz. BS'lerini "arkadaşlar" veya başka bir şey hakkında dinlemeyin. Evony'de tek bir kazan-öde tipi kaybeden tüm bir sunucuyu yok edecek kadar güçlüdür. Sadece bir oyuncu ve arkadaşları değil. Tek bir ittifak değil. Tam bir sunucu! Yüzlerce oyuncu.
Sakın indirmeyin. Zannet gibi bir oyun değil. İndirenler görmüşlerdir. Amaç farklı gibi. Sadece ben değil, aynı şeyler gibiler. Asla indirmeyin. Para tuzağı ve paranızı çalıyor. Sunucu yaralığı. Geri iade edilmez.
Buraya bulmaca yapmak için geldim ve sonra tüm bu krallık hikayesini ortaya çıkardılar ve dürüst olmak gerekirse, bunu ucuz bir mobil reklamdan beklemeliydim.
Generallere tıklayın oyun donduğu için tekrar tekrar yükledim oyunu. Bununla birlikte herhangi bir şeyle ilişkilendirmediğimden oyuna sıfırdan başladı. acil yardım
Bu oyun cok guzel cok guzel ya
Neden bir sorununuz olduğunda, CS yanıtı her zaman günceldir. En son sürüme sahibim ve yardım eller çalışmıyor. Tıklarsın, giderler, sonra geri gelirler. Başka bir üye yardım etmeye çalışırsa saat bunu göstermez. Şimdi zamanlayıcım her iki hesabımda da takıldı. Bu ne zaman düzelecek? Sadece iyileştirmek ve inşa etmek için çok fazla kaynak ve mücevher harcıyorum. 4.13.0 kullanıyorum. Güncelleme yapıldıysa, güncellemeyi neden bulamıyorum? 4.14.0 sürümüne güncellendi (bulmak ne zor!) Şimdi Academy'de zamanlayıcı çalışmıyor! Birinin buna bakması ve düzeltmesi gerekiyor!
Para harcamiyacaksaniz boşuna yüklemeyin. Oyunda adelet sistemi yok. 14 leveldeyim 600bin askerim var 25 leveldeki 20 milyon askeri olan adam gelin bana saldırıyor. Bütün askerler, günün günün günün akşamı giyiyor. Tam toparlandım derken yine üst leveldeki biri saldırıyor tekrar gün geri gidiyorsunuz. Kısaca para harcamıyacaksaniz belli bir levelden sonra ayrıntılınız çok zor.
Evony - The King's Return Strategi zfl
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games Arkada dnqb
Korkunç oyun deneyimi. Yüklenmiyor, yüklenirken donuyor. İyi ki buna hiç para harcamamışım.
Yeni İndiriciye bu oyunu indirmeden önce yorumları okuyun 🎮. Yapıyorum ve hemen kaldırıldı. İyi eleştirmenler incelemeleri sayesinde, beni çok fazla baş ağrısından kurtardı. 😩
İlk kalenizi kurduğunuz sunucu panosunu birleştirebilirseniz, tüm oyun eğlenceli olabilir. Yanlış sunucu panosunu seçerseniz, başlamak için inanılmaz miktarda öğrenme olduğu için bu bir kabus olabilir. bundan sonra, çok eğlenceli ve karmaşık bir şekilde düşünülmüş. Çok iyi bir araya getirilmiş.
Müşteri hizmetleri sorunları çözmede yardımcı olmuyor. Oyun bugün yüklenmeyecek, bu yüzden muhtemelen tüm birliğimi kaybedecek çünkü gerekirse kalkan için oyuna erişemiyorum. Gerçek bir Müşteri hizmetleri departmanı edinin!
Oyun çok güzel olduğu kadar çok fazla veriyorya sahip ve oyuncuları zor. Bu d aheyecan verici. Ancak sorun sorunu çözülemedi. Sorunlarla ilgili sorunlar çözülmeye çalışılsa da beraberinde daha başka sorunlar gider. Umutluyuz ama...
Her zaman bulmaca oyunu olarak reklamı yapılır. Birkaç bulmaca içeren bir savaş oyunu.
Bir inceleme yazdığınızda oldukça üzücü, size verdikleri bot yanıtına bile cevap veremiyorsunuz... İçerikte yok.. YANLIŞ REKLAM..... bir puzzle oyunu reklamı gördüğümde. denir.EVONY...ve bir savaş oyunu olduğu SIFIR içerik... iyi oyunlar deneyin... Aslında uygulama için 0 YILDIZ verirdim
Bu harika bir oyun. Çok fazla eklenti yok. Bunda sevmediğim tek şey, kalkanınız yoksa 5 dakika içinde saldırıya uğramanız, yani 8 saatlik ateşkes anlaşmanız biter bitmez çevrimiçi olmanız gerekiyor. Şimdi oyunda daha da büyüyebilmek için gecenin ortasında kalkmam gerekiyor.
Evony - The King's Return Strategi nhle
sss