Post by almisubcardwa on Mar 8, 2022 0:23:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sausage Wars.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sausage Wars.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Sausage Wars.io 2022 version ▞▞▞
Това беше страхотно. Просто ми се иска да няма реклами. Но все пак ми харесва.
Реклама след реклама за първа победа след всеки мач, направихте това на себе си. Не си губете времето.
Бих искал да сложа 5 ☆, но не работи и има проблеми, но всеки ден ще го инсталирам отново, докато заработи
Наистина е забавно, обичам да бия всички в тази игра. Обичам да играя като банан, но ми се иска да има повече контроли
Sausage Wars.io آرکید swoc
Забавно е, но мисля, че има нужда от повече дейности. повече режими
Love Balls Slagalice wvf
Ужасно е! Опитах се да го играя и просто беше толкова сбъркан!!! И аз опитах да натисна play и дори не беше с форма на наденица и изглеждаше като счупен триъгълник 😡 моля, поправете тази грешка на таблета ми!!!! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Обичам го, отключих всички скинове и моля, направете актуализация, че има чат, защото други колбаси се обединяват заедно и това дори не е честно, така че моля, направете чат и големите врагове правят странни неща като ходене към мен от ръба, което е измама и го мразя
Тази игра е страхотна, но има реклами и давам 2 звезди
Обичам тази игра, толкова е забавна
Тази игра има проблеми с кметските грешки, дори не ми позволи да я играя, защото беше проблемна и бъгава, наистина се надявам да я поправят
Sausage Wars.io Arkade kvh
Когато видях рекламата за тази игра, бях сякаш изглежда страхотно, инсталирах и това е невероятната най-добра игра, която съм играл от години, въпреки че лицата трябва да работят малко повече и да направят режима на арената малко по-лесен за по-новите играчи, които се опитват това е за първи път, но така или иначе това е невероятно #staynumber1trending
Тази игра е много много лоша игра, защото има много грешки и много лоши реклами, не харесвам играта Имам Redmi 7 pro версия как е възможно това да виси на телефона ми, моля, отстранете този проблем благодаря ви за вас Прочети това
Sausage Wars.io Arcade oucv
Всеки път и всеки ден продължава да ме спира да натискам играчите, продължавам да натискам стрелката в долната част на телефона, но продължава да ме поставя в секцията за пауза, но когато натискам бутона ×, другите ме бутат към ножа, етаж,и всички опасни неща!Ето защо ставам толковаоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого ядосан и ядосан!Така че ето колко го мразя:👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎!
Тази игра е просто не, те изтриха другите ми рецензии за това не играйте тази игра. Бях екипиран от 4 души, когато стигнах до lvl 25 почти всеки рунд, ако видят този преглед и го изтрият, имам повече за казване всеки ден, така че се осмелявам вие да направите това.
Не препоръчвам счупени бъгове не работи, дори не можах да вляза в игра
Мразя тази игра със скучна графика! Хардкор игра! И най-вече! симулацията е скучна! И тъпо!
Това е много удовлетворяваща игра, толкова е интересно да играете Sausage Wars io, кожите са толкова привлекателни, когато играете тази игра, че няма да спрете да играете тази игра.
До много реклами и само бот. Надявам се тази игра да бъде онлайн битка
Много забавление забавлява и моето 4-годишно дете
Зареждането отнема много време, но играта е добра
Просто е толкова грешно, ако дори не мога да играя като снимките в играта, просто продължавайте да се превключват, когато не можете да го играете. КРЕПЕТЕ ГО МОЛЯ!!!!
Sausage Wars.io Arcade dddo
Единственото нещо, което не ми харесва е, че няма режим на заложници. Това би било наистина забавно допълнение към играта
Премахнете slowmo при последното убийство. Отстранете повечето проблеми.
Наистина странна, но забавна малка игра. Много глупаво.
Харесвам тази игра, не е лоша
Предполагах, че е онлайн...
Хубава игра, но има реклама, която не ми харесва
Всеки път, когато завършите игра, се появява реклама, но все още е добра игра и е забавна, но трябва да има мултиплейър и много реклами
Тази игра е забавна. Но е трудно да се контролира! Не мога да играя правилно тази игра. Когато завия наляво, няма да реагира бързо. Моля, добавете джойстик!
Добре е във всичко, но се обърквам, защото когато умра, пише, че всички са готови, победител и когато играя на всички групи срещу мен и умра, това не е добре
Sausage Wars.io آرکید swoc
Оценявам това с 2, защото (означава, защото) е хубаво, но отнема време за инсталиране
Добре, но не най-доброто
Наистина харесвам тази игра, защото толкова много се забавлявам с нея, не знам, че току-що започнах да я играя днес и беше толкова забавно да я играя, така че да, наистина наистина много ми харесва, защото когато аз Започнете да играя с нея, както аз започвам да играя в тази игра Не можех да спра да я играя, защото беше като най-добрата игра, която някога съм играл в целия свят, трябва да я проверите, защото е наистина добра и играта и аз получих много скинове в тази игра, кожите са толкова смешни
Тази игра е добра игра, толкова е забавна да играеш, че е добра
Забавна игра
Като цяло е доста хубаво, няма проблеми или грешки и играта е много забавна, но понякога хората използват кодове, за да нарушат играта, за да ви накарат да загубите 😀🤗
забавно е, но когато играя не работя
Наистина е добър, но понякога изостава, но не толкова и рекламите не ми харесват.