Post by dessesamane on Feb 11, 2022 7:59:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה עוד אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
הסיבה שנתתי לו 3 כוכבים 1 שם סוף פורטל אבל לא והעיניים של ender no ender pools 2 אין מרובה שחקנים שעושה את זה משעמם 3 אני לא יכול לשנות את השם שלי 4 יותר מדי אפליקציות הן בעיקר עולות בקיר אני' מ' באמצע ריצה מהמון
Локикрафт Arcade acm
Локикрафт Arcade acm
Λαβύρινθους & More Παιχνίδια παζλ duf
אני אוהב לבנות אבל דברים שאתה צריך לשים.1 בבקשה אתה יכול לשים את כל הפריטים שנמצאים על המיינקראפט האמיתי על lokicraft. 2 בבקשה, אתה יכול לשים מרובה משתתפים אני רוצה לשחק עם החברים שלי. 3 בבקשה אתה יכול לעשות מודים ללוקיקראפט בבקשה!😞😟😬🙁
המשחק בסדר, אבל בהחלט לא שווה את זה כדי לבנות עולם טוב. שיחקתי במינקראפט והמשחק הזה פשוט נראה כמו נוק-אוף. הגרפיקה די בסדר אבל המשחק מתקלקל הרבה. אני אפילו לא יכול להתחיל עם הכמות המטורפת של מודעות גם.
בהתחלה התמזל מזלי והיה לי בית ומצאתי לפחות 5 מקדשים מדבריים אבל..... הלכתי לאיבוד בחיפוש אחר דרכי הביתה....ואז נכנסתי לראות שאי אפשר לפתוח את עולמי
אני כאן כדי לשנות את הדירוג שלי, זה משחק טוב אבל יותר מדי פרסומות. הפרסומות כל כך גרועות, שחשבתי שיש לי בעיות כעס. חוץ מזה, זה טוב. זה גם בדיוק כמו הדבר האמיתי אבל הפקודות לא עובדות. סוג של קרע.
אני אוהב את המשחק הזה אבל לא היה מגן והרגתי 10 אנדרמן אבל הם לא יכולים להפיל אנדר פרל אז תעשה עדכון חדש בשביל זה ובהצלחה
אני אוהב את המשחק הזה אני אוהב את זה אבל יש משהו שאתה צריך לדעת כדי להוריד את מיינקראפט בחינם פשוט הורד את happymod thin open וחפש את מיינקראפט ואז תוריד אותו חכה שעה ואז זה נגמר לך לקובץ שלך ותתקין בקלות אבל זה לאגר כשאתה הסר את זה והתקן את זה שוב כדי לשחק אז אל תמחק את זה גם אין שוק בלי רגשות ביי אני מקווה שזה יעזור ויעשה אותך מאושר כמו שמח מוד
apk
זה משחק טוב למרות שהוא העתקה, דבר אחד שאני שונא הוא שמשום מה הוא צריך לגשת לקבצים שלך ואם אתה "מכחיש" זה מוציא אותך החוצה ולחצתי על "הכחיש ואל תשאל שוב" וזה לא היה תן לי להיכנס למשחק שהוא מטומטם אז תקן שאני לא חושב שהוא צריך גישה לקבצים שלך אז תוציא את ה"פיצ'ר" הזה בבקשה זה מטומטם אבל חוץ מזה אני אוהב את זה אבל גם הוסף תכונה כדי לגרום לדמות שלך לאהוב Multicraft עוד משחק חינמי כמו Minecraft
אה, המשחק הזה צריך כמה דברים... כמו התאמה אישית של דמות מספר 1 כי כשאני נכנס למשחק הדמות שלי היא ילד טיפש והיא צריכה להיות ילדה.מספר 2 בחר את הכפר שלך כך שלא תצטרך להקדיש זמן לבניית הבתים ואחרון חביב מספר 3, המפלצות שהמפלצות אפילו לא יפגעו בדמות שלך כמו מה לכל הרוחות?
למשחק Minecraft בחינם מחוץ למותג, זה דומה בטירוף ל-Minecraft. אם אתה רוצה מיינקראפט אבל לא רוצה לבזבז כסף, קבל את זה. זה כמעט בדיוק כמו המשחק האמיתי אבל עם חבילת מרקם.
זה משחק מהנה אבל מה שבאמת מעצבן אותי זה כשאני מניח בלוק המעגל פשוט שובר את החסימות זה קורה פעמיים ואני ממש מתחיל לא לאהוב את המשחק הזה אז בבקשה אם תתקן את בעיית הבאג כי לא עשית את זה במשך כמה הרבה זמן בבקשה תקן את זה.
אני שונא את זה הפרסומות כל כך מעצבנות, אני מבין אם זה מצריך את הפרסומות, אבל יש פרסומות כל 5 שניות, וכשאתה נלחם באספסוף ומודעה צצה, ההמון עדיין הורג אותך וזה רק אחד מהדברים הרעים של המשחק הזה
טוב זה היה מושלם אהבתי את זה עד שהפרסומות צצו כל 30 שניות זה רק לי שהיו לי מודעות אבל זו התלונה הישנה שלי סליחה
זה כל כך מפגר ומוציא אותי מהמשחק אבל חוץ מזה, המשחק הזה מדהים. גם הפרסומות פוגעות במשחק שלי.
זה.. בסדר- אני זה רק מיינקראפט אבל עדיין, זה צריך עבודה, כדאי לך להקשיב לי, אלה שעשו את זה, אתה חייב לעדכן את זה, עברה שנה שלמה, תוסיף מרובה משתתפים, הוסף את הסוף, הוסף הכל מזה, כבר יש לך את כל הקוד והדברים שאתה צריך ממש מולך (מיינקראפט) ואתה יכול להוסיף דבר משלך ל... גם ללא פרסומות לעזאזל, מתתי פעמיים בגלל הפרסומות האלה, חוץ מזה, אתה מרוויח מזה כסף - אז תשתמש בכסף הזה לעדכונים לעזאזל... בבקשה-
המשחק הזה טיפשי הפקדים כאילו זה ממש קשה לשלוט בסירה וכשאתה מנסה לסובב אותו כשאני מנסה לסובב את המסך כדי שאוכל עם Waze איך לבנות לי בית וזה ממשיך לכיוון השני המשחק הזה האם אני אוהב את זה אבל זה לא כל כך טוב אז כוכב אחד
זה לא בסדר! בעיית המודעות היא אמיתית, ולא רק בגלל שהן מעצבנות. הייתי 10 שניות לתוך המשחק כשמודעת הווידאו הראשונה נפתחה (30 שניות, לא ניתן לדלג עליה) - והיא קרסה מיד את ממשק המשתמש של המערכת! הטלפון שלי נתן את הודעת ההתרסקות, ואז השחיר, ואז נדלק שוב... הפוך! הפעלתי מחדש והסרתי את המשחק הזה. אני מעדיף לשלם עבור Minecraft מאשר להסתכן בפגיעה בטלפון שלי עם מודעות הבאגי בשבט הזה.
המשחק הזה די טוב ברוב הבחינות. יש בעיה עם פרסומות. הם כל שישים שניות ושבעים אחוז מהזמן שהמשחק מפסיק להגיב ויש לטעון מחדש. למרבה המזל, זה לוקח בערך חמש עד עשר שניות, אבל זה נהיה מעצבן, במיוחד אם אתה במים וטובע כתוצאה מכך. חוץ מזה, משחק מקוון יהיה נחמד, אבל זה משחק משובח.
המשחק הזה כל כך גרוע בגלל הפיגור והאיכות שלו. במיינקראפט בפועל אתה יכול לעשות הרבה יותר דברים ולחקור דברים נוספים. הדבר היחיד שאני הכי שונא זה שזה מוציא אותך מהמשחק הכי הרבה בכל פעם בגלל הפיגור שלו. לעולם אל תקבל את המשחק הזה!!!!!
הלוואי שהלחצנים לא ייתקעו כשמתרחשת מודעה כי אז אצטרך לצאת ולהצטרף מחדש, ובבקשה תאפשר לו לשחק עם החברים שלך, אז זה יהיה 5 כוכבים בבקשה תקן את זה.
Локикрафт Аркадни aqlo
Локикрафт Аркадни aqlo
המשחק הזה הוא משחק מדהים אבל יש לו הרבה תוספות אני לא יכול לשחק חמש דקות אז אתה יכול בבקשה לתקן את זה וגם אתה יכול להוסיף מרובה משתתפים וזה יהיה טוב בבקשה אני רק בן 9 וזה משחק מדהים אבל אני לא חושב שזה רעיון טוב להיות מסוגל לא לשחק מרובה משתתפים אז שוב בבקשה נסה לתקן את זה אוקיי ביי
Локикрафт Аркадни aqlo
זה טוב, אבל הפרסומות גרועות, אחרי שהמודעה מסתיימת, זה עושה תקלה אם הדמות זזה מעצמה, בבקשה תקן את זה או שאני אדרג את זה בכוכב אחד!!
זה משחק טוב אבל אין לו את אותם עדכונים כמו מיינקראפט, אני יודע שלא יהיו לו את העדכונים המדויקים אבל צריך להיות לו משבצת מנותקת ☹️☹️☹️ ואני מת בגלל אספסוף מהפרסומות והמשחק קורס זו הסיבה שנתתי לזה שתיים בבקשה לתקן את זה ☹️☹️☹️☹️😐
אני אוהב את המשחק הזה, באמת! אבל זה יהיה כיף אם שחקנים יוכלו לשנות גם את העור שלהם! האם תוכל בבקשה להוסיף כפתור "סקינס" כדי שנוכל לקחת את הסקינים שלנו מהגלריה ולהדביק אותם במשחק? זה יהיה נהדר. תודה!
אני אוהב את המשחק הזה כי הוא אמיתי כמו מיינקראפט אבל יש בעיה עם פרסומות רבות והוא גולש הרבה והכפתורים לא עובדים ;(כדי לתקן את זה אבל אני עדיין נותן לו 5 כוכבים המשחק בסדר אבל אתה צריך לפרסם כמו כיסאות שולחן וחלק מהדלתות לא עובדות כמו כשראיתי את זה הייתי כמו - זה הרבה בעיה, צפה במינקראפט כדי לדעת הכל)
החלק שאני אוהב ב-itis זה שהוא כמו המשחק היחיד שלא יוצא אבל החלק שאני לא אוהב בו הוא שהוא ממשיך לטעון ואז עובר ללחצן ההפעלה והוא עושה את זה שוב ושוב ושוב ושוב למה!?!!!?
אני אוהב את המשחק. הייתי נותן לו 5 כוכבים אם אפשרות ה"חזרה למשחק" אכן עבדה לאחר פרסומות. לא אכפת לי מהפרסומות כמו שצריך להפעיל מחדש את האפליקציה כל פעם. יחיד. זְמַן. זה מתסכל במיוחד אם אתה שוחה! המודעות והכפתור המת הרגו אותי יותר מפעם אחת כי אני לא יכול לחזור אליו. נערך כדי להוסיף, שונה לכוכב אחד כי המודעה גרמה לי להרגיש בלבה ולאבד המון ספרי קסם. לא מגניב.
אני אוהב את המשחק מעל הכל, זה רק התקנתי אותו והסרתי אותו מספר פעמים, זה רק אחרי כמה חודשים שיש לי אותו, זה נאלצתי להתקלקל ולא הצלחתי להזיז את הדמות שלי או להשיג דברים או להפסיק לעוף.
הייתי נותן לאלה 0 🌟 אבל אני לא עד כדי כך גס רוח, הסיבה היא בגלל שתוספות ממשיכות לעלות, ממש מפגרות, זה מתישהו לא יציב בלוק שאני רוצה להשתמש בו. אם הייתי ילד לא הייתה לי בעיה. אני מרגיש ש(יצירה ובנייה) יהיה טוב יותר😐 1 🌟
כשאני במשחק זה אומר אפשר לוקיקראפט למדיה ולתמונות ואז כשאני לוחץ על הכחיש זה מוציא אותי מהמשחק ניסיתי את זה כמה פעמים וזה עושה את אותו הדבר אז אני חושב שזה ספאם
Локикрафт Arcade acm