(iOS) LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game nieskończone kryształy hack
Feb 11, 2022 7:56:52 GMT -5
Post by dessesamane on Feb 11, 2022 7:56:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone kryształy hack ▞▞▞
▞▞▞ LostMiner: Block Building \u0026 Craft Game 2022 version ▞▞▞
edytuję swoją gwiazdkę, ponieważ przycisk „Zablokuj orientację ekranu” nie jest już dostępny po aktualizacji wersji 1.4.4a. czasami musimy obrócić różne typy telefonów, aby móc grać lepiej
Tylko szkoda, że nie można karmić zwierząt
Do zupy z tą popiepszonom grą się tak ze nie a okazało się, że mam mam wiem na telefon przez tą gre
Uwielbiam grę, w której musisz tylko wiedzieć, jak budować rzeczy
Ta gra jest fajna ziomy
sterowanie jest złe, a grafika
To bardzo boskie
Ta gra jest dobra
najbardziej irytująca gra
LostMiner: Block Building & Craft Game Cabaran plj
Super gra ale za mało bossów
Blades of Brim Laga imrv
Hej, zrób tę grę zbyt lepszą
Bardzo fajne teraz da sie ze sobą grac i na creative
Nie mogę pobrać gry
Zdecydowanie czuje się jak Minecraft, więc dobra robota na temat „czy czuje się jak Minecraft?” dział. Ogólnie dobra, solidna gra. Jedno ostrzeżenie... ocena nie uwzględnia krwi... będzie trzeba to naprawić.
Gra jest bardzo bardzo ale jest z nią bardzo często problem 1. Narzędzia z miedzią się za szybko 2. Żelazo jest zbyt mocno mocno
To śmierdzi! Próbowałem stworzyć narzędzie, ale nie mogę ścinać drzew! Więc udostępnij tę grę, aby ścinać drzewa własnymi rękami! Pppppllllllllzzzzzzzz Teraz
ta gra jest świetna, ale są rzeczy, które należy poprawić, takie jak proszenie o kręcenie co jakiś czas i mały ekwipunek na postaci, więc nie możesz naprawdę dobrze kopać, jeśli spróbujesz ograbić rzeczy ze skrzyni, gdy znajdziesz do tego czasu jeden bcoz w swoim ekwipunku jest pełna.
To nie fer że człowiek ma 3 serca a potfory więcej
Nie podoba mi się, bo przychodzi blok. A ja jestem sklepem z zabawkami i czasami przychodzą jakieś reklamy.
Tak bardzo się zawiesza
Gra fajna wciągająca i dobrze że jest w 2d ftedy wyglądałaby jak podrópka minecrafta ale daje 5/5 gwiazdek
Najdziwniejsza wersja minecrafta, w którą nie grałem.
To wspaniała gra i jest też zabawna, ale problem w tym, że nie umiem grać z innymi^-^
proszę znaleźć inne sposoby na zdobycie punktów poza czasem na wykonanie wszystkich zadań. aby było przyjemniej. Nie mogę cieszyć się grą, bo skończył mi się czas. Co dwa dni kończę świat, próbując pobić prawdziwy rekord
Gra Fajna
piękna gra polecam
Tak bardzo kocham tę grę, ale mam problem podczas łowienia wędki tak bardzo się ruszam i chciałbym, żebyś mógł stworzyć portal do Netheru jak Minecraft
Wydaje mi się, że to jest terraria rozgnieciona z Minecraftem, a to całkiem niezłe poggery (nie bot)
Gra jest dobra, chciałbym tylko, aby znaleźć rudy takie jak diament, złoto i żelazo. Żelazo jest trochę łatwiejsze do znalezienia. Zawsze mogę otworzyć skrzynię skarbów, ale potrzebuję Wi-Fi i jak tylko włączę Wi-Fi są bombardowani reklamami. Ale to niesamowite, ale dlaczego nikt mi nie powiedział, że zwierzęta, które musisz karmić, czy coś, moje króliki i oswojone strusie znikają
Błędy nie zostały naprawione, brachu.
W trybie kreatywnym nie możesz kopać wysoko bloków podczas lotu i możesz zabraknąć bloków
Wow wow fajna gra ale jednak jednak brakuje mi ale kozak.
Daję 4 że jest fajna to trochę podróbka Mc i terrari
bardzo dobra gra, ale czy ktoś może mi wytłumaczyć jak oswoić strusia i świnię bo próbowałem tysiąc razy i nie umiem ich oswoić a nawet nie mam pojęcia, proszę wytłumacz jak je oswoić, ale kiedy próbowałem uderzyć w koło nie mogę uzyskać pozytywnej akcji
Plz wysoka grafika
jest guwno strusie cie zabijajuą
Nie mogę zamknąć, bo to jest duże
Sama ilość reklam i tandetna kooperacja sprawiają, że mam ochotę walnąć się w głowę w tej najbardziej leniwej grze, jaką kiedykolwiek widziałem.
gra nie jest pełna
Zgadzam się z Wallace peinhero, to szaleństwo na punkcie gry, kiedy umierasz, najpierw myślisz, że możesz uciec, po drugie docierasz do miejsca obronnego, a potem atakuje karma. Zostajesz zabity przez moby przez roje, ataki z ukrycia, a nawet po prostu upadnij DMG.Jestem profesjonalistą w tej grze i powiedziałem sobie, że to ez, ale to nazywasz niedocenianiem. Kiedy już wszystko straciłem, poddałem się i zrobiłem ten podgląd. zajęło mi 124 godziny, aby w końcu się poddać, ale dla tych, którzy chcą spróbować, sugeruję najpierw zostać w jaskiniach.😩😔
Bracie, właśnie pobiłem jego tyłek demonicznego bossa, ale nie jest tak ciężko, że musisz być w wodzie. ta gra jest świetna, ale jest wiele błędów, takich jak twój przedmiot zniknął, dlatego daję ci 4 gwiazdki i proszę usunąć 2 nowe moby, to zbyt przytłaczające btw dzięki za zrobienie świetnej gry👍👌
Niedziałający jest tryb wielowarstwowy