Post by dessesamane on Feb 11, 2022 7:53:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátor tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Keď sa dostanete na úroveň 45, hra začína byť hlúpa. Cena zlata za položky je príliš vysoká a získanie minimálnych súm trvá večnosť, a preto si nemôžete kupovať vylepšenia. Nepriatelia sú príliš silní na to, aby bojovali.
Bez komentára
je to super, ale nemôžem to aktualizovať, že sa niečo pokazilo moje zariadenia
Hrám to už dlho a musím uznať, že je to celkom dobré. Od dobrej estetickej aktualizácie však uplynulo tak dlho. Pridajte k mestám ďalšie oblasti a možno aj možnosti posielať ťažobné expedície alebo niečo také. Je to naozaj únavné, inak ak by mletie nebolo také zlé ako teraz, bolo by to solídnych 5 hviezdičiek.
Nové
Páči sa mi táto hra, ale už ju naozaj nehrám, pretože aktualizácie režimu nekonečných vĺn ju zničili. keď potrebujete zlato, väčšina hráčov ho použila na farmárčenie, aby sa dostali o úroveň vyššie, ale teraz to už nie je možné. Opravte to a rád by som si to prišiel zahrať znova.
Nebulous.io Aksi ehqj
Grow Castle - Tower Defense আর্কেড aew
Download game Rider APK latest version
Neviem, čo sa stalo, prečo je hra dobrá ako predtým a zápasy sú teraz férovejšie Nepotrebujem opakovať úroveň, môžem neustále brúsiť úroveň bez opakovania úrovne a je to tak dobré, a páči sa mi, ako je tu pre hráčov vždy vývoj
Táto hra by bola jednoduchá s piatimi hviezdičkami, ale po prejdení 100. kola sa rýchlo nudí, je to ten istý príbeh, len ťažšie by mala existovať možnosť 2 reštartovať postup, ak áno, bolo by to jednoduché 5 hviezdičiek hry sú dosť nudné všetky veže sú všeobecné a po 100. kole už nemá zmysel hrať, aspoň by to malo vymazať váš postup, keď aplikáciu odinštalujete (nie som si istý, či to vývojári dokážu) každopádne odinštalujem túto opravu vašej hry alebo aspoň pridám ďalšie Veže
Dobre, poďme do toho rovno, keď som aktualizoval hru, hawk druid a vyvolávanie golemov (ako jed golemov, hromových golemov, jastrabov atď.) nefungovali. Skúšal som ich upgradovať a dokonca aj povyšovať a meniť ich miesta, ale nefungovalo to, akosi už nefunguje vyvolávanie. Môže to byť len moja myseľ, ktorá je príliš malá alebo je hra nefunkčná, opravte to prosím. Ďakujem <3.
Neviem, čo sa stalo a nemôžem si uložiť svoj postup, vždy sa mi zobrazí „chyba pripojenia, prosím reštartujte hru“ a teraz som stratil svojich 5 bodov a 2 tisícovú vlnu a mnoho ďalších, dúfam, že sa to napraví. Naozaj milujem túto hru. Túto hru hrám od svojich 16 rokov a teraz mám 19. Odviedli ste skvelú prácu. Ďakujem.
Bola to veľká zábava, kým sa neobjavil darček. To musí byť ten najhlúpejší herný mechanizmus, aký som kedy videl. Ak mi chcete dať darček, dajte mi ho alebo mi dajte možnosť odmietnuť. Nevylučuj ma z hry na hodinu. Je to úplne absurdné. Edit: Odinštaloval som hru, táto darčeková vec ju robí nehrateľnou. Nedáva to absolútne žiadny zmysel, musíte sledovať, ako hodiny klesajú. Medzitým nemôžete hrať alebo dokonca sledovať reklamy, aby ste vývojárom zarobili $, odpad.
Dobrá hra
Skvelá hra, veľa zábavy. Bol som trochu sklamaný, keď som videl, že neexistuje žiadna podpora bodov googleplay na získanie zliav/kupónov na nákupy v hre.
Skvelá aplikácia! Veľmi dobré, keď sa nudíte
Vidím nové vylepšenia a tiež nie pre F2P. Nové funkcie, ako je pridať slot pre hrdinu, sú tak trochu platenou stenou. Dúfam, že pridali niečo, čo by pomohlo ostatným hráčom súťažiť s tým, keď sa z toho stane pay2win. Tiež som si všimol, že pekelný roh sa zmenil, ale stále je nepoužiteľný kvôli nedostatku slotu na poklady. Ostatní hrdinovia sú stále bezvýznamní ako Succubus, dúfam, že dostanú lepšie schopnosti a povýšenie. Nakoniec hviezdny graf, som rád, že ešte nie je dokončený. Len tak ďalej a zostaňte v bezpečí [Edit: od 4 do 3 hviezdičiek]
Skvelá hra! Ale mohol by zúfalo použiť systém obchodovania. Či už to bude obchodovanie medzi kolegami z cechu alebo priateľmi. Môj kamarát má stále šťastie na kvalitné predmety s veľkými kúzlami a nepotrebuje ich, tak ich vymieňa za 1 materiál. keď som hral oveľa dlhšie a nemal som šťastie. A hru by to rozhodne vylepšilo! Neznášam, keď ho vidím vymeniť predmet za jeden materiál, zúfalo ho potrebujem! Zaplatil by som za lístky na obchodovanie.
Úžasná apka odporúčam
Najlepšia obranná hra všetkých čias, dizajn je jednoduchý, hra je zábavná, funkcie sú dobré a hlavne veľkosť tejto hry má menej ako 50 MB. Jednoduché a zábavné hry vyžadujú len trochu pamäte a mimochodom, za výhru nemusíme platiť, takže toto je najlepšia hra všetkých čias. Vďaka vývojár! Ale pre niektorých ľudí bude táto hra trochu nudná, pretože len bije nejaké vlny, vlny a vlny. Pridajte sem nejaké funkcie alebo stratégiu, takže ľudia musia premýšľať alebo použiť svoju taktiku, aby vyhrali.
Grow Castle! v App Store
Grow Castle - Tower Defense Παιχνίδια arcade zio
Download Západoslovenská distribučná | APK.guru
Dobrá hra len rly reptitive
Ak používate prisluhovačov, vyskytla sa chyba. Občas sa to zaseklo na konci vlny, aj keď som zabil všetkých nepriateľov. Musím reštartovať vlnu.
Tejto hre dávam jednu hviezdičku, pretože je naozaj zábavná, ale má veľkú chybu. V tejto minihre nájdite hrdinu, musíte porovnať hrdinu zhora s tým spodným, no vždy, keď som sa pokúsil stlačiť toho istého hrdinu, povedalo mi, že som sa mýlil, a nechalo ma čakať smiešne dlho. Najhoršie na tom je, že som sa pozrel online a videl som, že mnoho ďalších má rovnaký problém! A nikto z nich nemal chybu opravenú! Nemôžem uveriť, že to vývojári ešte neopravili! Nechápem, prečo stále hrám.
Hra bez obsahu, ktorý vás núti sledovať reklamy každé 2 fázy...
Nejde my hrat dalej napisalo mi to Gift a ze mam cakat 69:00 minut Wher Is The Hero ? Čo mam robit?
Veľmi dobrá hra bez reklám, celkovo zábava, vždy sa k tejto hre vraciam
Meh...túto hru som hral naozaj dlho, ale nemohol som sa dostať cez tú vec Hľadá sa hrdina, bola príliš ťažká, ani som ju nedokázal dokončiť. Stále som vypínal hru a vracal sa k nej, ale robilo to to isté, len som hru ukončil a potom som ju už nikdy nehral, ale vrátil som sa a dokončil som to, Len 2 hviezdičky kvôli tis. Kde je tá vec s hrdinom.
Je hlúpe, ako kliknem na reklamu, aby som si pozrel reklamu, a reklama sa mi ani neprehrá, takže svoje peniaze mi nerobia viac ako 10-krát, mrhám časom a tým, že mi nedajú peniaze, by sa to malo obísť 15 miliónov zlatých, ale žiadna hlúpa hra nechce nič pokaziť
Táto hra je len maskou toho, že sa dá hrať zadarmo. V SKUTOČNOSTI je to toto: urobte 3 úrovne (áno 3), potom si po každej bitke pozrite video, inak vás príšery vysokej úrovne zožerú o úroveň 5. Môžete si to zahrať, ale vyhrávate na základe reklamy.
Grow Castle - Tower Defense Παιχνίδια arcade zio
Pekná a jednoduchá hra.
Grow Castle - Tower Defense আর্কেড aew
Super hra.
Prosím, urobte túto hru férovou. Pokiaľ ide o hranie hier a grafiku, je to skvelé. Keď som niekedy začal hrať hru grow castle, dostávam odmeny, keď pozerám reklamy. odmeny sa však zdajú byť podvodom. Na začiatku vám reklamy dávajú zlato, ale teraz mi to nedávajú. aj keď som si pozrel reklamu.
NIE. Zábava na jeden deň, potom to bolo úplne zbytočné. Keď sa dostanete do časti Find Your Hero, skutočné hranie sa stane nemožným. Zakaždým, keď vyberiete nesprávne (100% možné), pridá sa čas čakania, kým si budete môcť vybrať znova. Najprv je to pár sekúnd. Potom je to pár minút. Potom 4 minúty. A potom 40 MINÚT. Najhoršia časť? Časovač sa spustí iba vtedy, keď ste V APLIKÁCII. Nikto nemá toľko času na to, aby strácal. Okamžité odinštalovanie.
Oddichová Hra
Dosť dobrá hra iba by mohli ešte niečo urobiť s tým mestom chcelo by to pridať ďalšie budovy
Milujem hru, hrám ju niekoľko mesiacov, ale posledná aktualizácia odstránila zručnosť, do ktorej som nalial všetky svoje body, a nevrátila mi ich. Akonáhle sa s tým niečo urobí, rád by som dal oveľa vyššie hodnotenie hviezdičkami.
Generovať Meny a Drahokamy zadarmo pre Grow Castle - Tower Defense ⭐ 100% efektívnosť ✓ ➤ Zadajte teraz a začnite generovať!【 FUNGUJE 2021 】